Social Media Management

Social Media as a Service, wij kunnen het volledige beheer van uw sociale media overnemen. Dit pakket zorgt ervoor dat bedrijven actief zijn op sociale media met regelmatige posts en dat vragen en reacties op sociale media opgevolgd en beantwoord worden.

Ideaal voor kleinere bedrijven zonder apart marketing departement of bedrijven die zich nog niet thuis voelen op sociale media, onze expertise helpt om niet achter te blijven!

Diensten

» Creatie van profielen op verschillende sociale media
» Regelmatig posten van aantrekkelijke berichten, met de juiste foto’s, hashtags en kernwoorden
» Rapportering van activiteit
» Opvolgen van reacties & vragen via de verschillende kanalen
» Introductie-cursussen rond sociale media
» …
[rev_slider_vc alias=”social-media-logos”]

Onze troeven

» Maatwerk: Samen kiezen we de diensten die uw bedrijf echt nodig heeft
» Betaalbaar: Onze prijzen zijn gericht op KMO’s en er zijn pakketten voor snelle opbouw van een community (6 à 8 posts per maand) maar ook om dit rustiger te doen (1 à 2 posts per maand)
» Kalender: We werken steeds vooraf met u een kalender uit zodat wij tot een jaar lang voldoende info hebben voor regelmatige posts. Dit combineren we dan met nieuwtjes voor een gevarieerde nieuws-feed
» Foto’s: Wij kunnen zelf het nodige beeldmateriaal voor u verzamelen, al dan niet gecombineerd met een fotoreportage van een professioneel fotograaf

Interesse?

Interesse in deze dienst voor uw bedrijf of vereniging?

Vul uw gegevens in en wij nemen contact op voor een vrijblijvend gesprek!





    Wij zijn graag uw partner voor uw IT-noden en bieden onze diensten dan ook aan zonder combinatieverplichting. Wij kijken samen met u waar uw bedrijf expertise mist om dan diensten aan te bieden die echt nodig zijn.